ANNOUNCEMENT! Due to the MCO 3.0, please expect a delay in delivery. We will resume the delivery as soon as we can once the MCO has been lifted.

🎉 Use this promo code TC210-6 at checkout to get MYR 6.00 off with minimum purchase MYR 129.00 🎉

Join Our Entrepreneurship Program


Join iGG Entrepreneurship ProgramMemanggil semua GAMER !! PELAJAR !! BAKAL USAHAWANAN !! atau sesiapa sahaja yang berinspirasi untuk menjana pendapatan dengan hanya bermain game!!


Anda ingin membuat perniagaan atau menjual TANPA sebarang jenis MODAL? Yea betul, anda boleh menjana pendapatan sambil belajar secara online,memasak atau menjaga anak! Dapatkan pendapatan secara PASIF! GANJARAN diberi setiap bulan kepada penjual TERBAIK kami!!!


SLOT TERHAD SAHAJA. Tempah SLOT anda sekarang dengan MENDAFTFAR minat anda.


Kami akan berkongsi bagaimana anda dapat menjana pendapatan dengan produk kami dengan bermain pc gaming! ?
Dapatkan pendapatan tambahan dengan hanya berkongsi dan menghantar produk kami di rangkaian sosial anda!


Program iGG dropship kami menawarkan cara mudah untuk "monetize" media sosial anda melalui dropship program kami dengan model pembahagian hasil dari setiap pesanan yang dihasilkan semasa rakan atau ahli keluarga anda membuat pembelian dengan kami. Mempunyai sistem pembayaran yang selamat, terjamin dan mudah, kami memastikan transaksi yang lancar dapat dilakukan oleh pelanggan anda dan anda boleh memiliki keyakinan untuk menjana lebih banyak dengan kami.


Kongsi dan Promosikan produk kami dan mulakan menjana pendapatan dengan kami sekarang!
Dropshipping adalah perniagaan yang memenuhi pesanan tanpa menyimpan stok produk. Peniaga menjual produk dan seterusnya menyampaikan pesanan dari pelanggan kepada pembekal pihak ketiga yang kemudian memenuhi dan mengirimkan pesanan tersebut kepada pelanggan.


 Oleh itu, anda boleh menjual produk dan perkhidmatan kami tanpa menyimpan apa-apa stok fizikal dari kami. Ini adalah idea yang bijak untuk memulakan perniagaan. 


3 sebab untuk menyertai doorshipping kami:


1. Tingkatkan pelaggan dengan risiko yang rendah

-Antara kelebihan dropshipping ialah risiko yang kurang, modal rendah, pemilihan produk yang luas dengan skala yang tinggi dan kebebasan lokasi.


2. Jimat wang, masa, dan usaha

-Apabila pelanggan memesan produk, anda kemudian memesan produk dari kami, dan kami akan menghantarnya terus kepada pelanggan anda.


3. Leverage

-Dengan program dropship anda dapat menggandakan wang, masa dan usaha dalam bentuk leverage. Dengan menawarkan ini, anda dapat utamakan hubungan penjual-pembeli.